Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Hem şeytan taşladık hem tavaf ettik" dedi

        Kayseri'de gerçekleştirilen AK Parti'nin il kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, burada delegelere yönelik bir konuşma yaptı. Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Bizler yeni Türkiye’yi inşa ederken, birileri bizi eski Türkiye’ye döndürmeye çalışıyor" dedi.Akdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

        'KİRLİ TEZGAHLARI İŞE YARAMIYOR'

        Gezi olaylarıyla, ardından 17 ve 25 Aralık senaryolarıyla üzerimize geldiler. Adeta yalan üretme merkezi. Ayrı ayrı geldiler olmadı, sonra güçlerini birleştirerek geldiler yine olmadı. Şimdi 7 Haziran’a gözlerini diktiler. Bunlar 'kaybet kaybet koalisyonudur.

        7 Haziran, Büyük Türkiye’yi inşa etmemiz anlamına gelecek. Kurdukları kirli tezgahlar işe yaramıyor. Oyunların üzerinde oyun var, kaderin üzerinde bir irade var. Cenab-ı Hakk’ın yardımı bizimle oldukça hiçbir zaman bizi bitiremeyecekler. Hiçbir ihanet şebekesine prim vermeyiz. Biz paralel devletin değil, devletimizin ve milletimizin çıkarlarına sahip çıkarız. Bu devlet karanlık odalarda kurulmadı ki, karanlık odalarda istikameti çizilsin. 12 yıldır bir yandan hizmet için bir yandan da karanlık odalardaki senaryolarla, vesayetçi sistemin oyunlarıyla uğraşıyoruz. Hem şeytan taşladık hem de tavaf ettik.

        'SÜRECİN SAHİBİ BİZİZ'

        Birileri milliyetçiliğin lafını ediyor, biz ise milliyetçiliği hayata geçiriyoruz. Kendi silahımızı, tankımızı, uçağımızı yapacağız. Türkiye’nin gelişmesine sekte vurmaya çalışan kim varsa, paralel yapılanma onlarla ortak çalışıyor.

        Türkiye’yi şikayet ediyor, algı operasyonları düzenliyor. Bizler bunların hiçbirine eyvallah etmeyiz.

        AK Parti, Türk siyasetinin sigortası. Güneydoğu ve Doğu’yu onlara bırakmayacağız, kimseye bırakmayacağız. Türkiye’ye sahip çıkacağız. Hakkari’nin geleceği, Edirne’nin geleceğinden ayrı düşünülemez. Güneydoğu’da yapan, kucaklayan devlettir, yakan yıkan ise örgüttür. Bu anlayış artık yaygınlaşıyor. Bu sürecin sahibi biziz.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ