Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR'a arkadan çarptı, kazada 5 kişi yaşamını yitirdi

        Beycan ÜÇKARDEŞ - Hakan BULUT / MERSİN

        Feci kaza, Adana-Pozantı Otoyolu üzerinde Tarsus'a bağlı Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı çift kabinli pikap, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan çarptı.

        Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede, yaşamını yitirenlerin araç sürücüsü Gökhan Dal (36) ile Mustafa Eker (37), Ali Duran Eker (33), Rifat Gürbüz (37) ve Mahmut Tekeli (37) olduğu tespit edildi. Yaşamını yitirenlerden Mahmut Tekeli hariç diğerlerinin Tarsus Belediyesi personeli olduğu öğrenildi. Cenazeler, ilk incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

        Kazada pikapta bulunan Ejder Taşpınar ile ismi belirlenemeyen bir kişi daha yaralandı. Yaralılar Adana'daki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından Tır sürücüsü Ali E. Jandarma tarafından gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ