Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bahçeli'nin sağlık durumu iyi

        Gökhan KARABULUT/ GAZETE HABERTURK

        Kocaeli’nde “kontrollü anjiyo” yapılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi altında olduğu özel hastane, ziyaretçi akınına uğradı.

        Devlet Bahçeli’nin önceki gün anjiyo olduğu Gebze’deki Anadolu Sağlık Merkezi’nden yapılan açıklamada ise “Sayın Devlet Bahçeli, daha önce de planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir” denildi. Bahçeli’nin kaldığı hastaneyi MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İstanbul İl Baş- kanı Mehmet Karataş’ın yanı sıra çok sayıda partili ziyaret etti.

        Doktorlar, Bahçeli için ziyaretin kapalı olduğunu bildirirken, gelen isimler de doktorlardan bilgi almakla yetindi. Ziyaretçilerden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Kendisine kontrollü anjiyo yapıldı. Şu an itibarıyla da sağlık durumu gayet iyi. İstirahat ediyor. Kimse merak etmesin, sayın genel başkanımız iyi” dedi.

        Sancaklı, Bahçeli’nin ne zaman taburcu olacağına dair soru üzerine ise “Bu tamamen doktorların elinde. Büyük ihtimalle doktorların yarın (bugün) değerlendirmesine göre hareket edilecek” yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ