Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, "Tayyip Erdoğan düşmanı olacağım derken, bu vatana, aziz millete ihanet ediyorlar. Ama hiç kimsenin şüphesi olmasın, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan o kadar ucuz değildir, herkes bu vatanda yaptığı ihanetin bedelini ödeyecektir" dedi.
Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ayın söyleşisi etkinliğine katılan Küçükyılmaz, dünyanın en zor coğrafyasının Anadolu toprakları olduğunu, bu topraklar üzerinde yüzyıllar boyunca iktidar olmanın ve kalmanın bir o kadar zor olduğunu belirtti.
Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı sıkıntıların altında dış güçlerin yanı sıra içeriden de ortaya çıkan sorunların yattığını vurgulayan Küçükyılmaz, özellikle son yıllarda yaşanan bazı olaylarla bunun açık bir şekilde görülebildiğini bildirdi.
Halk iradesine, halkın seçtiği iktidara inanmak istemeyen bir grup bulunduğunu ifade eden Küçükyılmaz, "Bugün bu grup o kadar ki 'Türkiye'yi Tayyip Erdoğan yöneteceğine, Türkiye büyümesin' diyecek kadar cahilane bir düşünceye sahip. Bu insanlar Tayyip Erdoğan düşmanı olacağım derken, bu vatana, aziz millete ihanet ediyorlar. Ama hiç kimsenin şüphesi olmasın, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan o kadar ucuz değildir, herkes bu vatanda yaptığı ihanetin bedelini ödeyecektir" diye konuştu.
"DEVLETE DEĞİL TERÖR ÖRGÜTÜNE SÖYLENMELİ"
Küçükyılmaz, konuşmasında Çözüm Süreci'ne de değinerek, sürecin ülkede herkesin kardeşçe, barış içinde yaşaması için başlatıldığını, bu süreçte hiç şehit cenazesi gelmediğini ancak bundan rahatsızlık duyanların sürece silahla cevap verdiğini anlattı.
Mücahit Küçükyılmaz, şunları söyledi:
"Çözüm Süreci'nde asıl mesele devlet ile milletin barışmasıydı. Barış için devlet elini uzattı, ancak uzatılan ele silahla cevap verildi. Devlet her zaman güçlüdür ve bunlara misliyle cevap veriyor. Ama ben onlara akademisyen demeyeceğim. Bilmem kaç küsür kişiden oluşan grup çıkmış, 'Devlet şiddeti durdursun' diye bildiri yayınlamış. Devlet ne için vardır? İnsanının canını, malını kendi toprağını korumak için vardır. Bugün devletimizin de yaptığı budur. Şiddeti yapan masum insanları öldüren terör örgütüdür. Eğer bir söz söylenecekse, bu söz devletimize değil, bu şiddeti yapan terör örgütüne söylenmelidir."
"HALK KİMİN DİKTATÖR OLDUĞUNU BİLİYOR"
Türkiye'de son 15 yılda birçok değişim yaşandığını, bu değişimlerin başında da cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi olduğunu anımsatan Küçükyılmaz, ancak bazı çevrelerin halkın iradesine saygı göstermeyerek, milletin seçtiği Cumhurbaşkanı'na "Diktatör" diyecek kadar halkın gözünde küçüldüklerini kaydetti.
Mücahit Küçükyılmaz, "Aynı güruh yıl geçse de devir değişse de düşüncesini değiştirmiyor. Dün Sultan Abdülhamit için 'Despot' diyenler, bugün halkın seçtiği Cumhurbaşkanına 'Diktatör' diyorlar. Maalesef her şey değişse de bu düşünce değişmeyecek. Ama halk kimin diktatör, kimin halkın yanında olduğunu çok iyi biliyor" değerlendirmesinde bulundu.
Söyleşinin ardından, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kendisi de Kumlucalı olan Mücahit Küçükyılmaz'a üzerinde Kumluca'nın simgesi "Kalekule" figürü bulunan porselen çay seti hediye etti.
Söyleşiyi Kaymakam Polat Kara, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer de izledi.
AA
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.