Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin kaza yaptı, 1 polis şehit oldu

        Beşiktaş'ta yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobilin trafik ekibine ait bir polis aracı ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 polis şehit oldu, 1 polis de ağır yaralandı. Adliyede ifadesi alınan Çetin, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

        Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak kaldırma çıkan polis aracı, yol kenarındaki demir parmaklıklara çarparak durdu. Araçta bulunan iki polis memurundan biri dışarı fırlayarak diğeri ise sıkışarak ağır yaralandı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Aracın sürücü kısmında sıkışan diğer polis memuru, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Harita

        KAZA MOBESE'YE YANSIDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        Polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi'ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobil ve çevresinde inceleme yapıp, kaza yerini fotoğrafladı. Çevrede bulunan mobese kameraları da incelemeye alındı. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        KAZANIN ARDINDAN KAN ÖRNEĞİ VERMEMEK İÇİN DİRENDİ

        Rüzgar Çetin'in kazanın ardından kan örneği vermek istemediği ortaya çıktı. Polis, olayın ardından alkollü olup olmadığının tespiti için Çetin'den kan örneği almak istedi. Ancak Rüzgar Çetin buna direndi. Daha sonra kan örneği alındı. Yapılan tetkikte Çetin'in kanında yasal sınır olan 0.50 promilin iki katından fazla alkol olduğu tespit edildi.

        TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

        Kazanın ardından gözaltına alınan Rüzgar Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kendisini bekleyen basın mensuplarına çok üzgün olduğunu söyleyen Çetin, alkollü olup olmadığı yönünde sorulan soruyu ise cevapsız bıraktı. Adliyede ifadesi alınan Çetin, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

        SİNAN ÇETİN DE ADLİYE'YE GİTTİ

        Rüzgar Çetin'in babası yönetmen Sinan Çetin de, adliyeye gelerek oğlunu yalnız bırakmadı. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görüntülenen Çetin, herhangi bir açıklama yapmadı.

        RÜZGAR ÇETİN'İN TWITTER HESABI KAPANDI

        Kaza sonrası Rüzgar Çetin'in daha önce Twitter hesabından paylaştığı mesajlar dikkat çekti. "Ortaköy-Beşiktaş-Karaköy hattında trafik sorununu çözebileceğimi iddia ediyorum" mesajıyla trafik sorununa dikkat çeken Çetin'in kazayı bu hat üzerinde yapması da kaderin cilvesi oldu. Çetin'in Twitter hesabının daha sonra kapatıldığı görüldü.

        9 YIL ÖNCEDE AYNI CADDEDE KAZA YAPMIŞTI

        Rüzgar Çetin, olayın gerçekleştiği Çırağan Caddesi'nde 14 Temmuz 2006'da da kaza yapmıştı. O gün 21 yaşında olan Rüzgar Çetin, cipiyle takla atmıştı.Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çetin'in aşırı hızlı olduğu iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ