Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kemal Kılıçdaroğlu: AK Parti pireyi deve yapıyor, biz deveyi pire kadar anlatamıyoruz

        Düzgün KARADAŞ / GAZETE HABERTÜRK

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda partili vekiller, belediye başkanları ile il, ilçe başkanlarını dinledi ve sorularını yanıtladı. HABERTÜRK’ün edindiği bilgilere göre Kılıçdaroğlu, basına kapalı bölümde özetle şunları söyledi:

        İDEOLOJİK EĞİTİM: Parti içinde ideolojik eğitim seferberliği başlatacağız. Bunun için küçük bültenler hazırlattık. “Atatürkçülük nedir?”, “Sosyal demokrasi nedir?”, “Sol ve din ilişkisi” gibi birçok konuda broşürleri hazırlıyoruz.

        PAZARLAYAMIYORUZ: Bakın, çok güzel işler yapıyor bizim belediyelerimiz ama bir özelliğimiz var, yaptığımız işi pazarlayamıyoruz. AK Parti pireyi deve diye satarlarken, biz deveyi pire diye bile satamıyoruz. Önce bunu aşacak yöntemleri bulmalıyız. Başarılı çalışmalarımızı kamuoyuna duyurmalıyız. Disiplinli, birlik içinde, çok çalışırsak, doğru politikaları hayata geçirirsek, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni alırız.

        BİZ ÇÖZERİZ: Kürt sorunu başta olmak üzere Türkiye’nin temel sorunlarını biz çözeriz arkadaşlar. Bunu topluma da bu şekilde anlatın. Çünkü bu konuda en samimi parti biziz. Bu sorunun parlamento zemininde, toplumsal mutabakatla çözülebileceğini söylüyoruz. Şimdi herkes bizim söylediğimiz çizgiye gelmeye başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ