Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da 26 otomobilin jant ve lastiğini çalan zanlı tutuklandı

        Adana'da 26 otomobilin jantı ve lastiğini çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Zanlının ifadesinde borçlarından dolayı icralık olduğunu, borçlarını ödemek için hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi.

        Edinilen bilgiye göre, polise Adana'nın çeşitli merkez ilçe ve mahallelerinde art arda park halindeki otomobillerin jant ve lastiklerinin çalındığı ihbarı geldi. Kısa sürede de 26 otomobil sahibi aynı sebeple başvuru yaptı. Polis bu başvurular üzerine harekete geçerek hırsızlık olaylarının yaşandığı mahallelerde sivil olarak önlem aldı.

        Yapılan çalışmalarda hırsızın gece geç saatlerde mahallelerde gezerek park halindeki otomobillerin lastiklerini bir tamirci gibi kriko ile kaldırıp daha sonra jant ve lastiklerini çıkardıktan sonra altına parke taşı koyarak hırsızlık yaptığı görüldü.

        Polis yapılan çalışmalar sonucunda Hüseyin T. isimli bir şahsı yakalayarak emniyete getirdi. Hüseyin T. ifadesinde 26 otomobil değil ancak 3 otomobilin jant ve lastiğini kendisinin çaldığını itiraf etti.

        Hüseyin T.'nin jant ve lastikleri de borcundan dolayı icralık olduğunu bu nedenle hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi. Hırsız zanlısı ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Bu arada, ele geçirilen jant ve lastikler sahiplerine teslim edildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ