Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Emekli Astsubay sevgilisini öldürdü!

        Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, Bostanlı semti 6329/5 Sokak numara 9'da bulunan Özdemir Apartmanın girişinde meydana geldi. Emekli olduktan sona özel bir hastanede hemşireliğe devam eden 45 yaşındaki Zeliha Köse, evine girmek için apartmanın kapısını açtı. Apartmana girdikten hemen sonra kapı kapanmadan arkasından gelen eski sevgilisi emekli astsubay Serdar G. (49), Köse'yi apartman girişinde sıkıştırdı. Serdar K. beylik tabancasıyla eski sevgilisi Zeliha Köse'yi vurdu. Daha sonra olay yerinden ayrılan Serdar G., polise giderek teslim oldu.

        OLAY YERİNDE CAN VERDİ

        Silah sesleri üzerine çıkan apartman sakinleri, kanlar içinde yerde hareketsiz yatan Zeliha Köse için sağlık ekipleri çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaptığı kontrolde Köse'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra Zeliha Köse'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

        "EVLENECEKTİK, AYRILDI, 65 BİN LİRA PARA MI DA VERMEDİ"

        Öte yandan zanlı Serdar G., polise verdiği ilk ifadesinde, ''Zeliha Köse ile sevgiliydik, evlenecektik. Ben ona 65 bin lira verdim. Daha sonra benden ayrıldı, paramı vermedi. Gururuma yediremedim'' dediği öğrenildi. Cinayet zanlısı sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğ'ne götürüldü. Hayatını kaybeden Zeliha Köse'nin bir çocuk annesi olduğu ve eşinden ayrılalı uzun yıllar olduğu ve yaklaşık 6 ay önce Bornova'dan, hayatını kaybettiği eve taşındığı belirtildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ