Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da Aydın Kemeni'nin cesedini selfie'den buldular

        Soner ÖZCAN/ANTALYA

        Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisli Bölümü 3. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Aydın Kemeni, 18 Mart Cuma günü gezmek için Antalya'ya gitti. 2 gün Antalya'da dolaşan Kemeni, 20 Mart Pazar sabahı sosyal medyada "Baba akşamdan kalma" notuyla bir fotoğrafını paylaştıktan sonra ortadan kayboldu. Kemeni'den haber alamayan yakınları polise başvurdu. Ancak gidebileceği her yerde aranmasına rağmen üniversite öğrencisinin izine rastlanmadı.

        SELFIE PAYLAŞTIĞI YERDE BULUNDU

        Aydın Kemeni'nin Ankara'da yaşayan ağabeyi Ekrem Kemeni, kardeşinden haber alınamaması üzerine Antalya'ya giderek dedektif gibi kardeşini aramaya başladı. Aydın Kemeni'nin gittiği yerleri adım adım belirleyen Ekrem Kemeni, dün sabah saatlerinde kardeşinin en son fotoğraf paylaştığı Kepez'deki varyantlara gitti. Aydın Kemeni'nin selfie çektirdiği kayalığı bulan Kemeni, uçurumun dibinde bir erkek cesedi olduğunu gördü. Cesedin kardeşine ait olduğunu belirleyen Ekrem Kemeni, durumu polislere bildirdi.

        UYUŞTURUCU MALZEMELERİ BULUNDU

        Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, gencin düşerek yaşamını yitirdiğini belirledi. Aydın Kemeni'nin cesedi, AFAD ekipleri tarafından düştüğü yerden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan olay yeri inceleme ekipleri bölgede uyuşturucu için kullanılan malzemelerle karşılaştı. Malzemeler, incelenmek üzere torbalara konuldu. Kemeni'nin, selfie çekerken dengesini kaybederek düştüğü ve yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ