Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de 37 yaşındaki kadın kendini astı

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan olayda, iki çocuk annesi bir kadın kendisini astı. Alınan bilgi ve iddialara göre, Bekirdere mahallesi Başaran caddesi Tel sokak adresinde ikamet eden 37 yaşındaki Güzide Karagöz, evinin mutfak bölümünde kendini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Kendi yaşamına son veren Karagöz'ün cansız bedenini, okuldan eve gelen 9 yaşındaki kızı buldu. Eve girer girmez annesinin cansız bedeni ile karşılaşan küçük kız, çığlık atmaya başladı. Küçük kızın çığlıkları ile durumun farkına varan mahalle sakinleri konuyu hemen ekiplere bildirdi.

        PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

        Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin Güzide Karagöz'ün yaşamını yitirdiğini belirlemesi üzerine, eve Olay Yeri İnceleme ekibi çağırıldı. Güzide Karagöz'ün cenazesi, evde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı.

        Evli ve 2 çocuk annesi olan Güzide Karagöz'ün psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu sebeple intihar etmiş olabileceği iddia edilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ