Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Bisiklet turu ve maraton İstanbul trafiğini kilitledi

        Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu'nun nedeniyle öğle saatlerinde Boğaziçi Köprüsü'nün her iki istikameti araç trafiğine kapatıldı. Durumdan habersiz yola çıkarak adeta pazar kabusu yaşayan sürücüler ise isyan etti. E-5 Karayolunda yaşanan araç trafiği Okmeydanı'na kadar ulaştı.

        Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde bu yıl 52'ncisi düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2016) ve İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılmıştı. Saat 11.00 sıralarında ise Boğaziçi Köprüsü'nün her 2 istikameti araç trafiğine kapatıldı. Bisiklet turundan ve maratondan habersiz saatlerce trafikte kalan sürücüler duruma isyan etti. Boğaziçi Köprüsüne çıkan tüm yolların kapatılması nedeniyle E-5 Karayolu Ankara istikametinde trafik Okmeydanı'na kadar ulaştı. Balmumcu yönünde ise Levent'e kadar vurdu.

        Yolda kalan vatandaşlar, "Haberimiz yoktu, 2 saattir yoldayız, mağdur olduk. Mecburen FSM Köprüsünden geçmek zorunda kalacağız. Haftada 1 gün iznimiz var o da yolda geçti" dedi.

        Saat 16.00'a kadar kapalı kalması öngörülen trafik, turun tamamlanmasının ardından tekrardan trafiğe açılacak.

        Saat 13.00 itibariyle İstanbul trafiğinde son durum şöyle oldu:

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ