Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Meral Akşener: Ne yaparsanız yapın 15 Mayıs'ta kongre olacak

        MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Gazipaşa'da İl Teşkilatında halka seslendi. Akşener: "Siz eskitmezseniz,millet sizi eskitir. Milletin sesine kulak vermezseniz, ülkücünün kulak vermezseniz ne yaparsanız yapın 15 Mayıs'ta o kongre olacak inşallah" dedi.

        "İKİ GRUPLA İNATLAŞMAM"

        Hayatında ülkücü ve Türk milleti ile inatlaşmadığını vurgulayan Akşener, " İkisiyle de inatlaşanlar ne yaparlarsa yapsınlar 15 Mayıs'ta kongremizin o demokrasi şölenimizin önüne geçemeyecekler. Bu kongre olacak ve başarılacak yeni yolda birlikte beraber sizi dinleyerek, isteklerinizi görerek, taleplerinizi hayata geçirerek yeni yönetim, anlayış ve zihniyet hayata geçirilecek" ifadelerine yer verdi.

        "10 VERİRİM İMTİHANDAN"

        Ankara'dan bakıldığında Antalya'daki insanların zengin görüldüğünü aktaran Akşener, " Var mı Antalya'da zenginlik, öyle bir şey yok. Turizm öldü. Putin'le ahbap oldu yani başta saray olmak üzere hepsi. Ahbaplık etiler tarihin en büyük yanılgısıyla, ama bunlar Osmanlıcı ya. Osmanlı'dan bir sayfa, on sayfa,100 sayfadan kitap okusunlar, bilsinler imtihandan 10 vereceğim. Rusya ile Putin üzerinden ahpablık geliştirdiler. Bu anlaşma doğalgaz ve para üzerinden yürüyor.

        Putin'le devrin başbakanı pazarlık yaptı. 16 milyar dolarlık nükleer santrali Rusya verdi. Kardeşim Esad, Esed oldu. Uçak düştü kimse geriye adım atamıyor. Sonuçta turizm öldü. Diğerlerine canlı bomba derken turizm zorda. Meyve sebze zorda. Bunu düşünmezler. Hepimize bir adet oy gibi bakan tüccar zihniyeti üzerinden bunu düşünmezler. Buradan ne kadar para çıkar. Besmele ile soydular bu ülkeyi" dedi.

        "HEM İKTİDAR HEM MUHALEFET YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞECEK"

        'Buna dur deme zamanı geldi' diyen Akşener, " Türkiye'nin hem iktidar hem muhalefet olan yönetim anlayışından ve düğmeye basılmış gibi bugün biten yarın çoğalan terör örgütü sarmalından, bu tiyatrodan sizin iradenizle kurtulacak. Bakan çocuklarının zengin olduğu Türkiye'den vatan çocuklarının iş ve aş bulduğu eşit şartlarda rekabet edebildiği Türkiye'yi sizin iradenizle geçeceğiz. MHP'yi AKP'nin arka bahçesi yaptırmayacağız. Türküm diyemeyenlere inat, 'Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadelerine yer verdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ