Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik İstanbul'da çaldı, para istedi, vurdu

        Mustafa ŞEKEROĞLU - GAZETE HABERTÜRK

        İstanbulBağcılar’da geçtiğimiz cuma günü, akıllara durgunluk veren bir zorbalık yaşandı. Tekstilci İlyas Dağ, Kirazlı Mahallesi Cevizli Sokak’ta silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden 8 kurşunla yaralanan Dağ hastaneye kaldırıldı, saldırgan kaçtı.

        Polisin yaptığı araştırma, saldırının nedenini de ortaya çıkardı. İddiaya göre; İlyas Dağ’ın otomobili geçen ay Bakırköy’de çalındı. Ancak hırsızlar, bir süre sonra Dağ’ı arayıp “10 bin TL verirsen aracını geri getiririz” dedi. Teklifi kabul edip randevu yeri belirleyen Dağ, polisi aradı.Buluşma sırasında 2 hırsız suçüstü yakalanırken, bir şüpheli kaçmayı başardı. Polisin elinden kurtulan zanlı Engin P. (30), bir süre sonra İlyas Dağ’ı tekrar aradı ve “Arkadaşlarım senin yüzünden cezaevine girdi. Bana 40 bin Euro getirmezsen seni yaşatmam” diyerek tehdit etti.

        Ancak Dağ, para vermeyi kabul etmedi. Engin P. ise olay günü takip ettiği İlyas Dağ’a kurşun yağdırdı. Yine izini kaybettiren Engin P.’nin yağma, uyuşturucu, hırsızlık, mala zarar verme ve kasten adam yaralama suçlarından 10 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ