Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arazi yüzünden birbirlerine girdiler

        Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da daha önceden aralarında husumet bulunan akraba iki ailenin bireyleri Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin önünde karşılaştı. Sözlü sataşmayla başlayan tartışma kısa sürede taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Sokak ortasında kavga eden yaklaşık 20 kişilik gruba çevredeki vatandaşlar da müdahale edemedi.

        Kavgada yere düşenler sopalarla feci şekilde dövüldü. Kavganın ortasında kalan bir kadın da yediği dayaklar nedeniyle fenalaştı. Araya girenlerin güçlükle ayırmayı başardığı kavga hastane acilinde de devam etti.

        Olay yerine gelen polisler tarafları sakinleştirirken, 12 kişinin yaralandığı öğrenildi. Gözaltına alınan 7 kişi emniyete götürülürken, kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        AKÇAKALE'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

        Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde ise akraba iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında uzman çavuşun da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Yalınlı Mahallesi'nde akraba iki aile arasında alacak verecek nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede silah, sopa ve taşların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Emin Ç, Mehmet Ç, Ebubekir Ç. ve Zekeriya Ç. ile taraflara müdahale etmek isteyen Uzman Çavuş Beytullah A. yaralandı.

        Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Ebubekir Ç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ