Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Üniversiteli Berivan'dan "yaşıyorum" mesajı

        İntihar haberi ile gündeme gelen üniversiteli Berivan Türe yaşadığını çektiği video ile kanıtladı. İntihar eden kişinin ise Berivan Türe'nin akrabası olduğu ileri sürülen lise öğrencisi E.G.T. olduğu öğrenildi.

        Ankara Polatlı'da oturan Erzurum Atatürk Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Berivan Türe'nin bir parkta kendini asarak hayatına son verdiği iddia edilmişti. Polatlı'da yerel gazetecilik yapan kişininbu haberi ulusal ve yerel medya ile haber sitelerinde haber olmuştu.

        Bu haberlerin ardından intihar ettiği iddia edilen Berivan Türe, hayatta olduğunu çektiği video ile kanıtladı. Türe'nin görüntüleri Şanlıurfa'da yerel bir haber sitesinde yer aldı.

        "İNTİHAR ETMEDİM ÇOK ŞÜKÜR YAŞIYORUM"

        Bu videoda Berivan Türe, "Bugün 23 Haziran Perşembe benim hakkımda bir haber çıktı. İntihar ettiğime yönelik, sosyal medya hesaplarımdan fotoğraflarım alınarak Ankara'nın Polatlı İlçesi Şentepe Mahallesi Mevlana Caddesi üzerindeki Çamlık Parkı'nda intihar ettiğim şeklinde haberler asılsızdır. Ben intihar etmedim. Çok şükür yaşıyorum. Böyle bir olayda beni eş, dost akrabalar beni telefon yağmuruna tuttu. Böyle bir haberin benimle alakası nedir bilmiyorum. Tüm haberler asılsızdır. Ben buradan haberi yapanların yaptıkları haberi düzeltmelerini talep ediyorum. Şu an yaşıyorum çok şükür hayattayım. İntihar aklımın ucundan geçmedi geçmiyor da yani bugün benim neler çektiğimi kimse bilemez hani gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Çok üzüldüm ailem olsun akrabalarım olsun gerçekten gittim geldim gibi bir şey oldu" ifadelerini kullandı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ