Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ordu'da Ozan Bayar maganda kurşunuyla yaşıyor

        Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yaşayan 14 yaşındaki Ozan Bayar, 1 yıl önce fındık bahçesinde yemek yerken nereden geldiği belirlenemeyen kurşunun hedefi oldu.

        Ozan, kafasına saplanan kurşunla kaldırıldığı Fatsa’daki bir hastanenin yoğun bakım servisinde bir ay yaşam savaşı verdikten sonra taburcu oldu. Ancak o günden beri, hayati tehlike nedeniyle çıkarılamadığı için kafasında kurşunla yaşıyor.

        ‘FUTBOL OYNARMIŞIM’

        3 aylık fizik tedavinin ardından kısmen yürümeye ve konuşmaya başlayan Bayar, anne ve babası ayrı olduğu için kardeşleri Yusuf (13), Nuri (12) ve Zeynep (9) ile anneannesi Gülseren Yiğit’in yanında kalıyor.

        Olaydan önceki yaşantısına dair hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen küçük Ozan, yaşadıkların şöyle anlattı: “Maganda kurşunuyla birlikte tüm hayallerim kayboldu. Geçmişimi hatırlamıyorum. Eskiden çok güzel top oynarmışım ve tek hayalim profesyonel bir oyuncu olmakmış. Ünyespor’un altyapısında oynuyormuşum. Şimdi futbolu bırakın, zor yürüyorum.

        Sağlığıma kavuşmayı bekliyorum ancak kurşunun çıkartılması çok riskliymiş. Şimdilik böyle yaşamak zorundayım. Bu hale gelmeme neden olan kişinin af dilemesi beni mutlu eder. Bu süreçte can sıkıntımı alacak ve derslerime yardımcı olacak bir bilgisayara ihtiyacım var.”

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ