Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hostes Eda'nın cenazesi yurda getirildi

        New York Long Island Marriott Oteli'nde 6 ay önce intihar eden uçan aşçı Cumhur Özmen gibi aynı otelde yaşamına son veren 31 yaşındaki Türk Hava Yolları hostesi Eda Özdemir'in cenazesi işlemlerin tamamlanmasının ardından ABD'den Türkiye'ye getirildi. THY'nin Boeing 777 tipi tarifeli uçağı ile New York'tan İstanbul'a getirilen Eda Özdemir'in cenazesi Atatürk Havalimanı Kargo Terminali'nde yakınları ve mesai arkadaşları tarafından gözyaşları içinde karşılandı. Karşılama törenine bazı THY yöneticileri de katıldı

        ARKADAŞI KONUŞTU

        Cenazeyi karşılamaya gelen bir arkadaşı, "Ailesi şu ana kadar yapılan tüm haberleri yalanladı. Bir aşk acısı filan da söz konusu değil. 17 ay önce yaşanan bir ayrılık ki Eda ayrıldı. Daha sonra bir açıklama yapılacağını söylediler" dedi. İngilizce sınavından düşük puan aldığı bu nedenle moralinin bozuk olduğu şeklindeki iddialarla ilgili de " Hiçbiri doğru değil. Ekonomik hiçbir sorunu yoktu. Hiç bunlardan etkilenecek bir kız değildi. Ailesiyle bir aydır görüşmediği konusu yalan uçuşa gideceği gün yetişebilecek misin o da yetişiyorum demiş. Yeğenine oyuncak, caz konseri bileti almış" dedi.

        KISA SÜRE ÖNCE BERABER UÇANLAR DA ŞOKTA

        Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülen Özdemir'in cenazesi cumartesi günü Karabük Eskipazar İlçesi Salmanlar Köyü'nde defnedilecek. Bu arada Özdemir'in intihar etmesinin şaşkınlığını yaşayan bir mesai arkadaşının sosyal medyadan, "Neşeli, kıpır kıpır bir insandı şoktayım.Çok çok üzgünüm" diye yazması dikkat çekti.

        Gökhan ARTAN-İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ