Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Minik Serçe, AKP’ye şarkı vermedi

        Mİlletvekilliği genel seçimlerine yaklaştıkça partiler kampanya için çalışmalarını tamamlıyorlar

        AKP, miting şarkısı için önce sanatçı Sezen Aksu’nun kapısını çaldı. Ve daha önceki seçimlerde ANAP’ın da miting alanlarında kullandığı “Hadi Bakalım” şarkısını talep etti. Ancak Minik Şerçe, AKP’nin bu teklifini “Şarkılarımı şu sıra bir siyasi partiye vermeyi düşünmüyorum” diyerek kibarca reddetti. AKP’nin seçim şarkısı 70’li yılların unutulmaz parçası “Sev Kardeşim” oldu. İsrailli şarkıcı İlanit’in 1970 Apollonia Festivali’nde söylediği “Veshuv Itchem” adlı şarkısına Türkçe sözler yazarak Şenay’ın seslendirdiği bu parça Başbakan Erdoğan’ın miting yaptığı illerde kullanılacak.

        MHP ‘Devlet geliyor’la coşacak

        MHP ise seçim için özel bir albüm yaptırdı. “Dünyaya Tek Bir Cevap Yeter: Tek Başına MHP” isimli albümde, Şemsimah, Zafer İşleyen, Mustafa Yıldızdoğan, Grup Gökçen ve Atilla Yılmaz gibi ülkücü sanatçı ve grupların seslendirdiği 10 şarkı bulunuyor. Albümde yer alan parçalar ise şöyle: Devlet Geliyor, Partimiz MHP, Şimdi MHP Zamanı, Hazır mıyız, Bas Mührünü Sevgiye, Geliyor, Umut Onda, Harekete Geçmek Lazım, Kutlu Dilek ve Al Beyazım.

        DP ‘Olmadı yar’ ile vuracak

        DP ise seçim kampanyası boyunca yayınlanacak “Artık Demokrat Parti var. Çare var” ana temasıyla reklam filmleri hazırladı. DP, sanatçı Nilüfer’in “Olmadı Yar” şarkısının sözlerini ’Nereye kadar’diye değiştirerek miting alanlarında kullanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ