Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ÖSS adayına sirenli polis yardımı

        Konya'da ÖSS'ye girecek aday yanlış okula gidince yardım talebinde bulunduğu polis tarafından sınava gireceği okula götürüldü.

        Öğrenci Seçme Sınavı'na girmek için Konya Lisesi'ne gelen ve ilk kez sınava girecek olan Yeter Kumru, okulun yanlış olduğunu öğrenince okulda görevli polis memurlarına giderek yardım talebinde bulundu. Polis memurları 155 Polis İmdat'ı arayarak meslektaşlarına konu hakkında bilgi verip yardımcı olunmasını istedi. Bunun üzerine okula Asayiş Ekipler Amirliğinden bir polis otosu gönderildi.

        Vakit kaybetmeden Yeter Kumru'yu araca olan polis ekibi, sirenler çalarak yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki okula götürmek için harekete geçti. Adayı sınava yetiştirmeye çalışan polis ekibi, şehir merkezi ve kavşaklarda siren çalarak kırmızı ışıkta bekleyen diğer araç sürücülerinden yol vermelerini istedi. Önce isim benzerliği nedeniyle yanlış bir okula götürülen aday, Selçuklu Gazi Lisesi'ne götürüldükten sonra şaşkın bakışlar arasında polis otosundan birlikte indiği polis memurunun eşliğinde koşarak okula girdi.

        İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ