Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AKP ADAYI BARLAR SOKAĞINDA OY İSTEDİ

        Adalet ve Kalkınma Partili milletvekili adaylarının seçim çalışmaları son hızıyla sürüyor. Partinin eski il başkanı olan ve genel seçimlerde 3'ncü sıra adayı olan Hayrettin Çakmak, meyhaneleriyle ünlü Arap Şükrü Sokağı'na giderek vatandaşlardan oy istedi. Broşürlerini dağıtıp vatandaşlarla sohbet eden Çakmak, "Biz tüm Türkiye'nin partisiyiz, her görüşten insanın mesajını alıyoruz" dedi.

        Hayrettin Çakmak, eğlencenin en yoğun olduğu 23.00 ile 00.30 saatleri arasında Altıparmak Caddesi üzerindeki Arap Şükrü Sokağı'na geldi. Burada Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetleri ve göreve geldiği taktirde yapacaklarını anlatan Çakmak, esnaf ve eğlenen vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, Ak partili vekil adayını görünce şaşkınlık yaşadılar.

        Çakmak, sokakta insanları eğlendiren kemancıya da 50 YTL bahşiş verdi. Vekil adayının kemanına para takmasına çok sevinen sanatçı da, "Bu parayı ömrümün sonuna kadar saklayacağım" dedi. Bir iş yeri sahibinin uyarısı üzerine yabancı turistlerin bulunduğu masaya giden Çakmak, İngiliz asıllı bir damat ile fotoğraf çektirdi.

        Türkiye'nin partisi olduklarını belirten Hayrettin Çakmak, "Bursa'nın her mekanını dolaşıyoruz. Tatil akşamı olduğu için bugün daha kalabalık olduğu düşüncesiyle Arap Şükrü Sokağı'na geldim. Çok da tanıdık dostlar çıktı. Yabancı damatla karşılaştık. Çalışmalarımızdan bir tanesi bu. Buralar Bursa'nın simgesi. Nasıl kestane şekeri, İskender Kebap ünlüyse Arap Şükrü Sokağı da önemli. Her mekanı gezeceğiz. Bütün insanların, bütün Bursa'nın milletvekiliyiz. Herkesin isteği, görüşü, mesajı olacaktır. Her mesajı alacağız. Kötü tepki görmedim. Herkes çok güleç yüzlü karşıladı. İnsanların hepsi memnun kaldılar" diye konuştu.

        Sokakta balık yiyen vekil, gece geç saatlerde ayrıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ