Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem OKS hatasının bedelini öğrenci ödeyecek

        OKS puan hesaplamalarında diploma notuna itiraz için yarın son gün. İtiraz edecek öğrencilerin T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesi’ne 10 YTL yatırması gerekiyor.

        Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesinde yer alan ilanda “İtirazların sonuçların internetten yayımlanmasından itibaren en geç 10 gün içinde dilekçe yazarak Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne ulaştırılması gerekmektedir” deniliyor. Duyuruda, işleme alınması için itiraz dilekçelerinin en son 18 Temmuz 2007 saat 17.00’a kadar Genel Müdürlüğün evrak birimine ulaştırılması isteniyor.

        MEB duyurusunda, E-posta veya faks ile gönderilen dilekçelerin işleme alınmayacağı belirtilerek, “İtirazların incelemeye alınması için T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesi’ndeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi’nin 5495218/5001 numaralı hesabına 10 YTL inceleme ücretinin yatırılması ve banka dekontunun eklendiği dilekçenin Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 06500 Teknikokullar - Ankara adresine Normal Posta veya APS veya Kargo ile gönderilmesi gerekmektedir” deniliyor.

        NTVMSNBC

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ