Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ODTÜ'de el bombası

        Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki (ODTÜ) orman arazisinin içindeki bir ağacın altında 3 adet savunma tipi el bombası bulundu.

        Ankara'daki ODTÜ'nün orman arazisi içinde spor yapan bir vatandaş, bir ağacın altında sarılı gazete buldu. Gazete yumağını kurcalayan vatandaş, 3 adet savunma tipi el bombasıyla karşılaştı. Vatandaş, hemen 155 Polis İmdat'ı arayarak bilgi verdi.

        Olay yerine gelen karakol ve asayiş polis ekipleri, ağacın altında yaptıkları ilk incelemeden sonra, Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekiplerine haber verdi.

        Bombaların bulunduğu alanın çevresi emniyet şeridiyle çevrildi.

        ODTÜ arazisine gelen bomba imha uzmanları özel giysilerini giydikten sonra, el bombalarının bulunduğu yere gitti. Polisler, el bombalarının bulunduğu yeri ve çevresini kamerayla görüntüledi.

        Bu sırada Olay Yeri İnceleme ekibi de ODTÜ arazisine geldi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin el bombaları üzerindeki çalışmasını tamamlamasından sonra, 3 adet savunma tipi el bombası ile içlerinde bulunduğu gazete parçası incelenmek üzere Bomba İmha ekibi tarafından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ