Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meclis boş jet-ski dolu

        Antalya’da, geçtiğimiz günlerde kendisini takip ettiğinden şüphelendiği otomobili kurşunlayarak içindeki vatandaşa büyük korku yaşatan AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan, üçüncü evliliğini yapmaya hazırlandığı Aylin Yazıcı ile Adrasan’da yağmur altında jet-ski keyfi yaptı.

        HT GAZETE- YUSUF DALAMAN/ ANTALYA

        VEKİLİN YAĞMUR ALTINDA SEVGİLİSİYLE JET-SKI KEYFİ

        ANTALYA’nın Kumluca İlçesi Adrasan Beldesi’nde bayramdan bu yana tatilini sürdüren AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan, üçüncü evliliğini yapmaya hazırlandığını söylediği Aylin Yazıcı ile dün bomboş plajda jetski keyfi yaptı. Yağmurlu havaya rağmen yaklaşık 2 saat boyunca denizde gezinti yapıp olta ile balık avlayan ikili, daha sonra kıyıya döndü.

        ‘VEKİL DEĞİLİM’

        DEDİ İkiliyi görüntüleyen AHT Antalya Büro Şefi Yardımcısı Yusuf Dalaman, Pehlivan’a yaklaşarak, “Sayın vekilim, yağmura bile aldırmadan jet-ski keyfi yaptınız. Sanırım çok eğlenceliydi” dedi. Önce “Bir yanlışlık var. Ben vekil değilim” diyen Pehlivan, daha sonra “Keşke fotoğraflarımızı çekmeseydin” dediği arkadaşımızı birlikte çay içmeye davet etti. Bu sırada jet-skiyi denizden çıkarmakta zorlanan ikiliden Aylin Yazıcı, fotoğraflarının çekilmesine yaşlı gözlerlerle tepki göstererek, “Bu durumumuzdan faydalanıyorsunuz. Halimizi görmüyor musunuz” dedi. Yardım teklifini önce reddeden ikili, daha sonra arkadaşımızın da yardımıyla jetskiyi çıkarıp Pehlivan’ın lüks cipinin arkasına bağladı.

        VİCDAN MESELESİ

        Çift kıyıdan ayrılırken, arkadaşımız Pehlivan’a, “Çay teklifiniz hâlâ geçerli mi” diye sordu. Pehlivan bunun üzerine, “Hayır geçerli değil. Çünkü siz istemiyor olmamıza rağmen fotoğraflarımızı çektiniz” dedi. “Siz basını iyi bilirsiniz, meslektaş sayılırız. Lütfen anlayışla karşılayın” diyen arkadaşımızı kaldığı “apart”a davet eden Pehlivan, bir süre sohbet etti. Babasının hasta olduğunu, halası ile halasının oğlunu peş peşe kaybettiğini ve ikinci eşinden boşanma aşamasında olduğunu anlatan Pehlivan, “Böyle zor günlerin ardından bir süre dinlenmek istedim. Yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğumuz ve evlilik hazırlığı yaptığımız Aylin Hanım ve ailesiyle birlikte bayram tatilini Antalya’da geçirdik. Bu benim özel hayatım. Sonuçta kimseden saklandığımız yok, ancak bunların yazılmamasını rica ediyor ve takdiri vicdanınıza bırakıyorum” diye konuştu.

        TATİLE PORSCHE CİPİYLE ÇIKTI

        AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan, Antalya tatiline 06 M 5222 plakalı Porsche marka cipiyle gitmeyi tercih etti. Adrasan’ın Deniz Ma hal le si ’n de ki Atıcı Apart Evleri’nde konaklayan Pehlivan, bir arkadaşına ait olduğu öğrenilen jet-ski’yi, lüks aracıyla deniz kıyısına çekti. Kendisi sevgilisiyle denize açılırken, cipi sahilde bırakan Pehlivan, dönüşte yine jet-ski’yi ciple apartın önüne götürdü.

        OTOMOBİLİ KURŞUNLANMIŞTI

        Mücahit Pehlivan, Kurban Bayramı tatili için gittiği Adrasan’da bayramın ilk günü, kendisini takip ettiğinden şüphelendiği otomobile tabancasıyla ateş açtı. Kurşun emekli öğretmen Kenan Güngör’ün otomobilinin arka koltuğuna isabet ederken Güngör,milletvekilinden şikâyetçi oldu. Jandarmaya ifade veren Pehlivan, “Takip edildiğimi zannedince korkutmak amacıyla bir el ateş ettim” dedi.

        AĞIR GRİBAL ENFEKSİYON

        MİLLETVEKİLİ Pehlivan’ın jet-ski keyfi yaptığı gün, AHT muhabiri, TBMM’deki sekreterini telefonla arayıp “Mücahit Bey nerede” diye sordu. Sekreter, AHT muhabirine, “Vekilimiz ağır gribal enfeksiyon nedeniyle raporlu” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ