Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP'li İnce: "Yarın Hüseyin Çelik'e fezlekeyi göndereceğim''

        CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, kendisi hakkında düzenlenen fezlekenin sebebine ilişkin tartışmalar hakkında, ''Yarın Ankara'ya döner dönmez Hüseyin Çelik'e fezlekeyi göndereceğim. Hükümeti eleştirmişim bana dava açıyorlar'' dedi.

        İnce, İzmir'de ''Balbay için 1000 karanfil'' etkinliğinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümete yönelik eleştiride bulunduğu için kendisi hakkında fezleke düzenlendiğini söylediğini hatırlattı.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in ise bu iddianın yalan olduğunu söylediğini ifade eden İnce, Çelik'in doğruyu söylemediğini ileri sürdü.

        İnce, şöyle devam etti: ''Yarın Ankara'ya döner dönmez Hüseyin Çelik'e fezlekeyi göndereceğim. Kendisi görsün, okusun. Kendileri için otoban kapatıyorlar, uçak bekletiyorlar. CHP'nin grup başkanvekili Sakarya'ya gidiyor, konuşma yapıyor. Hükümeti eleştirmişim bana dava açıyorlar. Ben de o fezlekeyi getirdim, meclis başkanlığında, kürsüde yırttım. Tanımıyorum ben böyle fezlekeyi. Bunlara asla boyun eğmeyeceğiz, hesabını soracağız. Hüseyin Çelik de doğruları konuşsun.''

        İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonla ilgili olarak da İnce, ''Bu AKP'nin yerel seçimi başlattığının işaretidir. Sandıkta alamadılar İzmir'i savcıyla almaya çalışıyorlar ama İzmirliler buna izin vermeyecektir'' dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ