Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aksaray'da sabah saatlerinde bir eve giren silahlı 2 kişi, 72 yaşındaki kadını ve gelinini etkisiz hale getirerek gasp ettikleri altınla kayıplara karıştı.

        Aksaray'da sabah saatlerinde bir eve giren silahlı 2 kişi, 72 yaşındaki kadını ve gelinini

        etkisiz hale getirerek gasp ettikleri altınla kayıplara karıştı.

        Bahçeli Mahallesi 3917 Sokak 11 Numaralı müstakil eve gelen yüzleri peçeli 2 kişi zile bastı. Şahıslar kapıyı açan Yıldız Ergüneş (72) ve gelini Zeliha Ergüneş'in (30) yüzüne biber gazı sıkarak içeriye girdi. Kapıyı kapatan şahıslar bıçak ve silah zoruyla para ve altın istedi. Para ve altın olmadığını söylemeleri üzerine evi didik didik arayan şahıslar bir şey bulamayınca Zeliha Ergüneş'in boynunda takılı altın kolyeyi alarak evden kaçtılar. Çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Şüphelilerin eşkal bilgilerini alan polis 2 kişinin peşine düştü. Olayın şokuyla baygınlık geçiren Zeliha Ergüneş Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        "SAĞ ÇIKAMAZSINIZ"

        Yaşlı kadın Ergüneş, oğullarının sabah erkenden işe gittiğini belirterek, "Adamlar geldi içeriye girdi. Boğazıma çöktü. Oğlum ne istiyorsunuz dedim, para ve altın istiyoruz dediler. Paramız altınımız yok dedim. Vermezseniz sağ çıkamazsınız dediler. Birinde tabanca birinde de bıçak vardı. Altını alınca da kaçıp gittiler" dedi.

        (CHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ