Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hayat kadınına dayağa 2 tutuklama

        Edinilen bilgiye göre olay, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu organize sanayi çıkışında meydana geldi. İddiaya göre kuzen olan Yavuz Selim D. (22), Bülent D. (21), Osman D. (23) ve Ali D. (31), 80 FP 470 plakalı otomobille Osmaniye'ye giderken organize sanayi çıkışında hayat kadını olan Sultan A.'yı (30) gördüler.

        Otomobili ileride durduran kuzenlerden Ali D., Sultan A.'nın yanına giderek birlikte olmak için pazarlık yaptı. Yapılan pazarlık sonunda hayat kadını, 30 lira karşılığında Ali D. ile birlikte olmaya karar verdi. Ali D., kadını bunun üzerine otomobile götürdü. Kadın otomobile bindiğinde Ali D., 30 lira karşılığında diğer erkeklerle de birlikte olacağını söyledi. Bu durumu kabul etmeyen kadın, otomobilden inmek istedi ancak zanlılar buna izin vermedi. Bunun üzerine kadın ile erkekler arasında arbede çıktı. Şahıslar, kadına biber gazı sıkarak etkisiz hale getirip darp etti. Bu arada otomobil otoyolda başka bir otomobile çarparak kaza yaptı. Bunun üzerine otomobilden zanlılar inerken, kadın da kaçarak canını kurtardı. Kadın ileride bir kamyonu durdurarak yardım isterken, kamyon şoförü kadının anlattıklarını dinledikten sonra 155'i arayarak olayı polise ihbar etti. Hemen olay yerine gelen polis, zanlılardan Yavuz Selim D. (22), Bülent D. (21), Osman D.'yi (23) yakaladı. Kazadan sora Ali D. kaçtığı için yakalanamadı.

        Yakalanan zanlılar, Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulandı. Çelişkili ifade veren zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Osman D. ve Yavuz Selim D. tutuklanırken, Bülent D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ