Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üç çocuk annesi kadın boğazı kesilerek öldürüldü

        AHT

        Ereğli Aydınlar Mahallesi Altınpınar Sokak'ta dün (cumartesi) Zehra Tezcan'ı ziyarete gelen bir yakını, talihsiz kadını kanlar içerisinde evinde bulunca durumu 112 Acil Sağlık ve polise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, 3 çocuk annesi Zehra Tezcan'ın boğazı kesilip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Polis evde inceleme yaparak delil ararken, katil ya da katillerin kimliklerinin tespit edilip yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

        6 AY ÖNCE HIRSIZ GİRMİŞ

        Zehra Tezcan'ın kamyon şoförü olan eşi Hakkı Tezcan'ın, iş dolayısıyla oğluyla birlikte il dışında olduğu, kızlarından birinin Sakarya'da, diğerinin de Erzurum'da üniversitede okuduğu öğrenildi. Tezcan ailesinin evine 6 ay önce hırsız girdiği ve yaklaşık 4 bin lirayı çaldığı belirtildi. Komşuları hırsızların yakalandığını ve davanın sürdüğünü belirtti.

        Cumhuriyet Savcısının tarafından olay yerinde yapılan incelemeler sonrası Zehra Tezcan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ