Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hakkari'de korkutan yangın!,Hakkari'de yatalak hasta olan 11 nüfuslu Sıddık Kaya'nın tek katlı toprak evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı

        Hakkari'de çıkan yangın sonucu bir ev kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre, yangın saat 21.30 sıralarında Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Yatalak hasta olan 11 nüfuslu Sıddık Kaya'nın tek katlı toprak evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Aile fertleri yara almadan kurtulurken, itfaiye ekibi ve mahalle sakinlerinin tüm uğraşlarına rağmen evin tamamen kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

        Olay yerinde bulunan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSI) Başkan Yardımcısı Abdurrahman Er ise, Sıddık Kaya'nın işsiz ve hasta olduğunu belirterek çıkan yangın sonucu evinin kullanılamaz hale gelmesiyle birlikte ailenin dışarıda kaldığını söyledi. HATSO olarak ellerinde geleni yapacaklarını belirten Er, gerek yetkililerin gerekse hayırsever vatandaşların acilen aileye yardım eli uzatması çağrısında bulundu.

        Evleri yanan Kaya ailesinin geceyi yakınlarının evinde geçirmek zorunda kaldıkları belirtildi.

        İTFAİYE EKİPLERİNE TAŞLI SALDIRI:2 YARALI

        Hakkari'de çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekibine yapılan taşlı saldırı sonucu 1'i ağır 2 itfaiye eri yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar Mahallesi'nde 11 nüfuslu Sıddık Kaya'nın tek katlı toprak evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına müdahale etmeye giden itfaiye ekibinin geç geldiğini iddia eden bazı mahalle sakinleri yangına müdahale eden itfaiye ekibine taşla saldırdı.

        Saldırıda Nasır Erol isimli itfaiye eri hafif şekilde yaralanırken, ağır yaralanan Yusuf Kanat isimli itfaiye eri ise Hakkari Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Öte yandan, yangın sonucu evin tamamen kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ