Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kutuda bebek cesedi bulundu,Bahçelievler'de ölü bebek cesedi bulundu,İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde temizlik yapan görevliler kutuda bebek cesedi buldu

        Bahçelievler'de, temizlik çalışması yapan belediye işçileri otoban kenarındaki ağaçlık alanda bebek cesedi buldu. Olay yerinde inceleme yapan polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı görevliler günlük temizlik çalışmaları için Basın Ekspres Yolu Güneşli Köprüsü kenarındaki ağaçlık alana geldi. Temizlik görevlisi Abdurrahim Kara, yol kenarındaki çöpleri aldıktan sonra ağaçlık alana yöneldi. Ağaçların altında karton kutu gören Kara, karton kutuyu çöp zannederek almak istedi. Kutuyu kaldırdığında içinde bebek olduğunu fark eden Kara, kutuyu tekrar yere bıraktı. Bunun üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis öldüğü anlaşılan bebeğin bulunduğu alanı güvenlik şeridiyle kapattı. Ekipler, daha sonra bebeği kutunun içinden çıkararak inceleme yaptı. Kundağa sarılmış haldeki bebeğin birkaç günlük olduğu tahmin ediliyor.

        Bebeği bulan temizlik işçisi Abdurrahim Kara yaşadıklarını şöyle anlattı: "Temizlik için geldim. Etraftaki çöpleri aldım, buraları temizlerken kartonu gördüm. Çöp zannedip tam kaldırdığımda bebeğin kafasını gördüm. Birden bırakıp gittim. Sonra soğukkanlılığımı toplayıp geri geldim. Elimle suratına baktım, acaba yaşıyor mu diye. Baktığımda buz gibi olmuştu. Ondan sonrada ellemedim zaten. Şefime ve polise haber verdim."

        Polis, bebeği kimin bıraktığını tespit etmek için çalışma başlattı. Bebeğin cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ