Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da 25 yaşındaki Tayfun Y., 58 yaşındaki annesi Şükriye Y.'yi evde başını duvara vura vura öldürdü.
        1

        Bursa'da 25 yaşındaki Tayfun Y., 58 yaşındaki annesi Şükriye Y.'yi evde başını duvara vura vura öldürdü. Korkunç olay Kestel Vani Mehmet Mahallesindeki evde sahur vakti meydana geldi. Evden "İmdat" sesleri duyan komşular sürekli benzer kavga sesleri geldiği için durumu önemsemedi. Ancak sabah saatlerinde evde yaşayan Şükriye Y.'yi (58) uzun süre göremeyen komşular, durumu polise bildirdi.

        2

        Polis, kadının kardeşlerine haber verdi. Eve gelen kardeşler, kendilerinde bulunan anahtarla kapıyı açtığında talihsiz kadının kanlar içerisindeki cesediyle karşılaşıldı. İlk belirlemelere göre Şükriye Y.'nin, oğlu Tayfun Y. tarafından kafası duvara vurularak öldürüldüğü belirlendi.

        3

        Emniyette uyuşturucu suçundan kaydı olduğu öne sürülen ve olaydan sonra kaçan Tayfun Y., polisin çalışmaları sonucu saklandığı evde yakalandı. Kanlı kıyafetleri ise bir sokakta atılmış halde bulundu.

        4

        Tayfun Y.'nin daha önce defalarca annesinden tehditle para aldığı öne sürülürken, olay gecesi arkadaşlarıyla birlikte evin üst katında alkol aldığı, arkadaşları gittikten sonra annesinin "Niye bu kadar içiyorsun?" diye bağırması üzerine çıkan tartışmanın cinayetle sonuçlandığı belirtildi.

        5

        Tayfun Y.'nin Makine Mühendisliği bölümünü kazandığı, ancak yarıda bıraktığı öğrenildi. Gözaltına alınan Tayfun Y., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        6

        Komşuları, yaklaşık 10 yıl önce makine mühendisi kocası ölen Şükriye Y'nin, tek çocuğu olan oğlu ile sürekli kavga ettiklerini belirterek, "Son olarak yaklaşık bir ay önce karakola gidip oğlunun kendisinden sürekli tehditle para aldığını söylemiş, 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu oğlumdur' diye şikayette bulunmuştu" dediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ