Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 Ekim 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN devreye giren Mars-Satürn dik açısıyla, önemli girişimlerimizde ve mücadelelerimizde birtakım engellerle karşılaşabiliriz. Adım atmak, harekete geçmek pek kolay olmayabilir. Hayat bizi bir noktada durduruyorsa, tepkili olmak ve hemen öfkelenmek yerine, sinirlerimize hâkim olup sakin davranmayı tercih etmeliyiz. Öte yandan, Mars-Satürn dik açısı, tarım ziraat ve çiftçilik alanında sıkıntıları, toplum içinde hastalıkları tetikleyebilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş girişimlerinizde ve gelecek sorumluluklarınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Önemli meseleler söz konusu olduğunda adım atmakta çekinebilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda ve sanatsal işlerinizde engeller oluşabilir. Ortak parasal sorumluluklarınız sizi özel hayatınızda temkinli ve dikkatli ilerlemeye zorlayabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza ve aile ilişkilerinize dikkat edin. Eviniz ve yuvanızla ilgili bazı girişimlerinizde engeller ve sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Girişimcilik gerektiren işlerinizde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş sorumluluklarınız hızlı hareket etmeniz gereken noktalarda sizi kısıtlayabilir. Dikkatli olmalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmak zorunda kalabilir ve istediğiniz sonuçları elde etmekte zorlanabilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kişisel adımlarınız, aile sorumluluklarınız yüzünden engellenebilir. Sizi durduran bazı sorunlarla karşılaşırsanız enerjinizi iyi bir şekilde kullanmaya özen gösterin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı girişimlerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizin sorumlulukları beklenmedik olaylarla sizi sınayabilir. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle beraber atacağınız bazı adımlarda ertelenmeler oluşabilir. Parasal sorumluluklarınız rahat davranmanıza engel olabilir. Bazı iş girişimleri sizi zorlayabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hayat sorumluluklarınız önemli kariyer adımlarınızı desteklemeyebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinize yönelik adımlarınızda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi iyi kullanmaya çalışın. Blokajların sizi sinirli kılmasına izin vermeyin.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre sorumluluklarınız ortak parasal işlerinizde sorunları karşınıza getirebilir. Engeller ve blokajlar öfkenizi içinizde biriktirmenize neden olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda veya ortaklaşa hareket edilecek konularda bazı engeller oluşabilir. Karşılaşacağınız olaylara karşı öfkeyle hareket etmekten kaçınmanız gerekiyor.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ