Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (23 MART 2018)

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        BUGÜN doğduysanız halkla ilişkiler ve içinde insan olan her türlü işte kendinizi gösterebilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi iyi beceriyorsunuz. Bu sene, iletişiminize dikkat etmelisiniz. Bazı işlerinizin üzerinden birkaç kez geçmeniz gerekebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        15 Nisan’a kadar çok önemli girişimlerden kaçının. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışın. Sağlığınıza özen göstermelisiniz, bu dönemde eski hastalıklar nüksedebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        3 haftalık süreç içerisinde önemli anlaşmalarda bulunmamalısınız. Çözmeniz gereken eski sorunlar yeniden karşınıza gelebilir. Bilinçaltı düzenlemeleri için uygun bir dönem.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, sizin sosyal çevre ve arkadaş evinizde gerileyecek. Toplum önü çalışmalarınıza veya takım faaliyetlerine dikkat edin. Eski arkadaşlarınızla iletişiminizi artırabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni başlangıçlardan sakınmalısınız. Eğer yapmak zorunda kalırsanız şartları 2 kez gözden geçirin. Bir projeniz varsa onu topluma sunmak için uygun bir dönemde değilsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, eğitim, hukuk, medya, yurtdışı bağlantılı işler ve ticaret konularında bazı iletişim sıkıntıları karşınıza gelebilir. 15 Nisan’a kadar bu alanlarda karar almaktan kaçının.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Önemli bir borcun, parasal anlaşmanın altına girmeyin. Anlaşma yapmak zorundaysanız şartları 2 kez gözden geçirin. Net olun. Borç almayın ve borç vermemeye çalışın.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizdeki iletişiminizde sıkıntılara açık olabilirsiniz. Eski bir konu yeniden gündeme gelebilir. 3 hafta boyunca ortaklı işlerinizde önemli adımlardan kaçınmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş başlangıçlarından, yeni projelerden kaçınmalısınız. Anlaşma yapacaksanız, şartların netliğinden emin olun. Daha önceden iş yaptığınız insanlarla işbirlikleri içine girebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, ilişkinizde iletişim sıkıntılarını ortaya çıkarabilir. Acelecilikle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminize 15 Nisan’a kadar dikkat edin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Merkür, ev ve aile alanlarınızda gerileyecek. Ailenizde iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Yine bu 3 haftalık süreçte, emlak alım-satım işlerinden mutlaka uzak durmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnsanlara kendinizi anlatmak kolay olmayabilir. Bir eşyanız bozulabilir. Evrak kayıpları, randevuların karışması sizi zorlayabilir. 15 Nisan’a kadar önemli görüşmelerden kaçınmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür para evinizde gerileyecek. Büyük para harcamalarından kaçının, borç almayın veya vermeyin. Yapmak durumunda kalırsanız şartların üzerinden birkaç kez geçin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ