Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Maltepe'de 9 milyon liralık gasp yapan 3 şüpheli tutuklandı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Maltepe'de bir kuyumcuyu takip eden 3 kişi, içerisinde yaklaşık 9 milyon lira değerinde altın ve paranın bulunduğu çantayı, kuyumcunun yüzüne biber gazı sıkarak etkisiz hale getirerek gasbetti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, dün sabah saatlerinde Marmaray İdaeltepe istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre; kuyumcu olduğu öğrenilen B.B, içerisinde yaklaşık 9 milyon lira değerinde para ve altınların bulunduğu çantayı otomobilin bagajından çıkardı. O sırda park halinde bulunan, beyaz bir otomobilde bekleyen İbrahim E. (27), Cihan U. (27), Ferhat E. (29) araçlarıyla kuyumcunun yanına yaklaştı.

        GASP ANI KAMERAYA YANSIDI

        Fotoğraf: DHA
        Fotoğraf: DHA

        DHA'nın haberine göre; araçtan inen şüpheli 3 kişi B.B'ye biber gazı sıkarak darp etmeye başladı. Şüphelilere direnen B.B yere düşerken, bir diğer şüpheli çantayı alarak otomobile bindi. Şüphelilerden biri de boğuşma sırasında ayakkabısını düşürmesine rağmen otomobile binerek olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

        O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

        REKLAM

        Olayın ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde bulunan ayakkabı ve yaklaşık 220 saatlik kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından şüpheliler belirlendi.

        GASPÇILAR YAKALANARAK TUTUKLANDI

        Fotoğraf: İHA
        Fotoğraf: İHA

        Yapılan operasyonla İbrahim E, Cihan U. ve Ferhat E. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        *Haberin fotoğrafı DHA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ