Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (5 ARALIK 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın öğleden sonraya kadar Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Bu süreçte duygusallığımız ve sezgiselliğimiz artabilir. Ekonomik davranabiliriz.

        Partnerimizi şımartabilir ve sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek ve fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak bizim için en iyisi olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal olarak sizi kolay sinirlendirebilir. Ailenize karşı anlayışlı olmalısınız.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve sağlık alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı kolay tepki verebilir ve insanlara karşı sabırsız, anlayışsız olabilirsiniz. Uzak çevrenizden önemli haberler alacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paranızın hesabını yapmak ve koşullarınızı gözden geçirmek ön planda olabilir. Etrafınızdan alacağınız destek çok fazla olacak. Önemli bir para işinizi halledebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Yine de aile hayatınızdan bir insan bugün heyheylerinizi üzerinize toplayabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdan güzel haberleriniz bugün sizi sevindirirken, uzaklardan alacağınız haberler üzerinizde gerilim yaratabilir. Enerjinizi yakın çevrenize aktaracaksınız.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizi daha çok sosyal ortamlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Özel hayatınıza fazla odaklısınız. Arada böyle ortamlarda bulunmak biraz nefes almanızı sağlayabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi sağlamış değilsiniz. Sevdiğiniz insanla yaşanacak anlaşmazlıklar bu aralar sizi sinirli kılabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda yaşayacağımız olaylar gerginliğinizi artırabilir. Olayların üzerine dikkatle eğilin, aceleci tavırlardan uzak durun. Öğrenmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar veya alışverişler kafanızı biraz rahatlatabilir. Bugün, aşk hayatınızdaki anlık duygusal çıkışlarınızı çok iyi kontrol etmelisiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini artıracak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlanması gereken işlerinizi bugünden halletmeye gayret etmelisiniz. Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. Bu aralar canınız önemli işlerle uğraşmak istemiyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. Sosyal ortamlarınız oldukça aktif olacak ama siz bugünü sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ