Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu açıklaması: Adamın burnu sığmıyor! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'de yağmur altında yürüyüş yaparken görüntülendi. Avşar, kendisini tanıyan hayranlarının fotoğraf çektirme taleplerini de kabul etti.

        2

        57 yaşındaki Avşar, konuyla ilgili, "Yıllardır karşılaşıp, tanıştığımız insanlarla konuşmak bana mutluluk veriyor" ifadelerini kullandı.

        3

        "ADAMIN BURNU SIĞMIYOR!"

        Eski eşinin maskeli olduğu bir fotoğrafta burnunun dışarıda olması ile ilgili de konuşan Avşar, "Evet, burnu sığmıyor adamın. Vallahi billahi sığmıyor" diyerek, Çilingiroğlu'nu diline doladı.

        4

        "İNSANLARLA ÖPÜŞMEYİ SEVMEZDİM"

        Geçtiğimiz aylarda Bebek'te görüntülenen Kaya Çilingiroğlu, pandemi süreci ile ilgili konuşmuştu. "İnsanlarla öpüşmeyi sevmezdim" diyen Çilingiroğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Ben temiz bir adamım. Koronavirüs olduğu için ellerimi yıkamıyorum, ellerimi zaten yıkıyordum. Mesela insanlarla öpüşmeyi sevmezdim. Eskiden beri elimle insanları iterim, öpmesinler diye. Şimdi millet öpüşmemeye başladı. Bu yeni değil ki... Ben yıllardır bunu yapıyorum.

        5

        "PANİK YAPMAYA GEREK YOK"

        Koronavirüsten çekinmediğini de söyleyen Çilingiroğlu, şunları söylemişti:

        Gelirse gelir. Mukadderat... Bir alın yazım var, gelirse gelir. Panik yapmaya gerek yok. Sosyal medyada 'Evinde kal' falan yazıyor, kalsan ne olacak? Koronavirüsün ne olduğunu biliyor musun? Yok. Ne zaman biteceğini biliyor musun? Şimdi evden çıkıp, yürüdüm. Baktım şöyle bir marketlere mal dolu. Yağmalayan da yok.

        Kaya Çilingiroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada tepki toplamıştı.

        6

        "BİR DE DOKTOR ANNE-BABANIN OĞLU!"

        Avşar ise eski eşinin "Korunmak için bir önlem almadım" sözlerini hatırlatan muhabirlere, "Bir de doktor anne-baba çocuğu... Herkes kendi bacağından asılır, o da böyle..." demişti.