Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İntikam vahşeti! Bağcılar'da bir kişi hedef şaşırıp yanlış kişiyi öldürdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Korkunç olay dün akşam saat 22.10 sıralarında Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, akşam saatlerinde Murat Muştu, arkadaşları Eyüphan F. ve Mahmut O. ile yürürken arkadan ateş edildi.

        HAYATINI KAYBETTİ

        Güvenlik kamera görüntüleri tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, silah sesi üzerine 3 arkadaş koşmaya başlıyor. En sağda koşan Murat Muştu kameranın açısından çıktıktan sonra vuruluyor. Arkadan ateş eden zanlı olaydan sonra kaçarken yaralanan Murat Muştu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        REKLAM

        YAKALANAN ZANLI İTİRAF ETTİ

        Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu saldırıyı çeşitli suçlardan 21 kaydı bulunan Alican S.’nin yaptığı tespit edildi. Düzenlenen operasyon sonrası zanlı Bağcılar’da yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilip sorgulanan şüpheli cinayeti itiraf etti.

        YANLIŞ KİŞİYİ VURDUĞU ORTAYA ÇIKTI

        Verdiği ifadede, yürüyen 3 kişi arasında yer alan Eyüphan F. adlı kişinin bir süre önce kendisini ayaklarından vurduğunu söyleyerek “Olay günü Eyüphan’ın arkadaşlarının balkonunda oturduğunu gördüm. Gidip silahımı aldım geldim. Sokakta bunun beklerken 3'ü sokağa çıktı. Ben de Eyüphan’a ateş ettim” dedi.

        REKLAM

        Yapılan soruşturmada, zanlının Eyüphan F.’ye ateş ederken, yanlışlıkla arkadaşı Murat Muştu’yu vurduğu ortaya çıktı. Olayda kullanılan ruhsatsız silah da ele geçirildi. Soruşturmanın ardından zanlı adliyeye gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ