Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de 1617 Şubat tarihlerinde yapılan Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası’nda ikincilik kupasını kente getiren Isparta İşitme Engelliler Derneği Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz, Yardımcısı Bahadır Arıkan ile kulüp sporcuları Hüseyin Çetin ve Hasan Mercan, Vali Ömer Seymenoğlu ’nu ziyaret ettiler.

        Isparta İşitme Engelliler Derneği Spor Kulübü tercümanı Ahmet Yavuz, derneğin faaliyetleri ve yapılan şampiyonayla ile ilgili Vali Ömer Seymenoğlu’na bilgi verdi.

        Seymenoğlu: “Masa tenisi müsabakası içinde söz istiyorum”

        Şampiyonada Isparta’yı temsil eden sporcuları tebrik ederek, ziyaretin kendisini son derece gururlandırdığını ve duygulandırdığını kaydeden Vali Seymenoğlu, “Beni ziyaretinizle gururlandırdınız aynı zamanda da duygulandım. Sizin gibi engelleri aşmış olan, gönüllere ulaşmış olan ve sporda da başarıları yakalamış olan dernekle, kulüple bir arada olmak beni oldukça mutlu etti ve duygulandırdı. Başarılarınızın devamını diliyorum. Elimizden geldiğince devlet olarak valilik olarak sizlere destek olacağımızın da bilinmesini isterim. Bunun yanında sizden bir de masa tenisi müsabakası için de söz almak istiyorum” dedi.

        Vali Seymenoğlu ve misafirleri, ziyaret sonrasında kupayla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler