Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         1'inciLig'de üst üste Tuzlaspor ve Giresunspor maçlarını kazanıp 3'üncü sıraya yerleşen, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1461 Trabzon'u eleyen Göztepe yarın 14'üncü hafta karşılaşmasında önemli rakiplerinden Gençlerbirliği ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Eryaman Stadı'nda Ali Yılmaz'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

        Konuk Göztepe'de tedavileri süren golcü Mame Diouf ile orta saha Romal Palmer, Ankara'da forma giyemeyecek. Göztepe'nin Bulgar teknik direktörü Stanimir Stoilov, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ve seriyi sürdüreceklerini söyledi. Bu maç öncesi Göztepe 26 puanla Süper Lig yarışında 3'üncü sırada bulunurken, Gençlerbirliği ise 24 puanla 6'ncı basamakta yer alıyor. 

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler