Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde düşme hattındaki Adıyaman FK'yı 88'inci dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle 3-2 yenen Bucaspor 1928, üst üste 5'inci galibiyetini alarak şampiyonluk iddiasını korudu. Grupta 57 puana ulaşan 3'üncü sıradaki sarı-lacivertliler, haftayı 1 puanla kapatan lider Esenler Erokspor'la arasındaki puan farkını 7'ye indirdi. İkinci devrenin ilk 3 maçında galibiyet yüzü göremeyince zirvenin 14 puan gerisine düşen İzmir ekibi son 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek liderlik için tekrar iddialı konuma geldi.

        Son 5 haftanın lideri olan ve kalan 8 karşılaşmada şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Bucaspor 1928 galibiyet serisini sürdürüp, 2 puan üstünde yer alan Van Spor ve 7 puan önündeki Erokspor'u geride bırakmaya çalışacak. Van Spor'a iki maçta da 1-0'lık skorlarla mağlup olan Buca ekibi, ilk yarıda Erokspor'u deplasmanda 2-1 yenmişti. İzmir temsilcisi bitime 3 hafta kala lideri konuk edecek. Öte yandan sarı-lacivertli takımda 2 gol kaydeden Erhan Çelenk 7 gole ulaştı. Devre arasında transfer edilen Ömer ise gol sayısını 3'e çıkardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler