Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'de en yakın rakibi Sakaryaspor'un 9 puan önünde 2'nci sırada yer alan Göztepe, milli aranın ardından yarın Kocaelispor deplasmanına çıkacak. Kocaeli Stadı'nda saat 20.30'de başlayacak müsabakada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Konuk Göztepe'de sakatlığı devam eden orta saha oyuncularından Doğan Erdoğan, Kocaeli deplasmanında forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Ahmed Ildız ise görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.

        Sıralamada 56 puanla 2'nci basamakta yer alıp Süper Lig'e 2 yıl sonra dönmek için günleri saymaya başlayan Göztepe'de teknik patron Stanimir Stoilov, Süper Lig yolunda kayıp yaşamak istemediklerini dile getirdi. Sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan müsabakayı Kocaelispor 1-0 kazanmıştı. Ligin en önemli haftalarında olan Göztepe kalan 7 maçın 5'ini kazanırsa rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın Süper Lig'e yükselecek. Göz-Göz bu sınavın ardından 8 Nisan Pazartesi günü Erzurumspor'u konuk edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler