Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'de düşme hattına demir atan Altay yarın hafta içi mesaisinde Play-Off yarışı veren Bandırmaspor'u konuk edecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak 28'inci hafta mücadelesinde Furkan Aksuoğlu düdük çalacak. Maçın biletleri VIP B 1308 TL, VIP A-C 654, numaralı tribün 109, maraton ve misafir tribünü 54.5 TL'den satışa çıktı.

        Ligde son 3 maçını gol atamadan kaybeden İzmir ekibi bitime 7 maç kala 15 puanla 17'nci sırada yer alıyor. Bandırmaspor ise 41 puanla 8'inci basamakta bulunuyor. Bu sezon Altay'da da görev yapan Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, yeni takımının başındaki ilk sınavında eski takımına rakip olacak. Altay'da sakatlığı süren Eren forma giyemeyecek. İdman eksiği olan Enes Yetkin'in durumu belirsiz.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler