Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden Bayındırspor'un teknik direktörü Yüksel Babayiğit, pazar günü oynayacakları maç öncesi taraftardan destek istedi.

        Bayındırspor, pazar günü karşılaşacağı Çeşme Belediyespor maçı hazırlıklarını teknik direktör Babayiğit öncülüğünde sürdürüyor. Isınma hareketleriyle antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra çift kale maç yapıp, taktik çalıştı.

        Teknik direktör Babayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

        Son 2 haftadır galip geldiklerini ve bundan sonraki tüm maçların final havasında geçeceğini aktaran Babayiğit, "Çeşme Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Kazandığımız takdirde önümüz açılacak. Bu ligde kalmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Onun için de Bayındırspor'lu taraftarlarımızın yanımızda olmasını, 90 dakika destek vermelerini bekliyoruz. Rakiplerimiz kim olursa olsun her maçı kazanmak için gayret edeceğiz."diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler