Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avek Otomotiv ve Avec Rent a Car, Göztepe'nin Trendyol 1. Lig'de Gürsel Aksel Stadı'nda oynayacağı müsabakaların "maç günü sponsoru" olacak.

        Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Gürsel Aksel Stadı'ndaki imza törenine kulüp Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Ertan ile Avek Otomotiv İzmir Şube Direktörü Yaşar Özuğur'un katıldığı belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Kerem Ertan, aldıkları desteklerle güçlenerek yollarına devam ettiklerini kaydetti. Avek Otomotiv ve Avec Rent a Car ile yeni iş birliklerinin uzun yıllar süreceğine inandığını belirten Ertan, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Yaşar Özuğur da Türk sporuna önemli katkılarda bulunan Göztepe'ye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Süper Lig yolculuğunu sürdüren Göztepe Spor Kulübü ile güzel bir öyküye imza atacağımıza yürekten inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler