Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yapımcılığını Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) üstlendiği ve ünlü sanatçıların sahne aldığı sanat etkinlikleri, mayıs ve haziran aylarında İzmirlilerle buluşacak.

        BKM Ege Bölge Temsilcisi olan Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey, yaptığı yazılı açıklamada ülke genelinde kapalı gişe oynayan tiyatro oyunu ve etkinliklerin İzmir gösterimleri için hazırlıkların sürdüğünü bildirdi.

        Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek oyunlarla İzmirli sanatseverlerin Şener Şen, Demet Akbağ, Salih Bademci, Ali Sunal, Yasemin Sakallıoğlu ve Doğa Rutkay gibi isimleri izleme fırsatı bulacağını aktaran Gölbey, etkinlikler için bilet satışlarına başlandığını kaydetti.

        BKM etkinlikleri kapsamında Şener Şen'in rol aldığı Zengin Mutfağı oyunu 10-11 Mayıs'ta, Demet Akbağ ve Salih Bademci'nin oynadığı Aydınlıkevler oyunu 15-16 Mayıs'ta, Yasemin Sakallıoğlu'nun rol aldığı Doğru Koca Nasıl Seçilir oyunu 26 Mayıs'ta ve Güldür Güldür Show komedi programı ise 6-7 Haziran'da sahneye konulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler