Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SağlıkSen İzmir 2 No’lu Şubesi, Urla ilçesinde, ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımında bulundu.

        Mesleki sorunların çözümünün yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de imza atan SağlıkSen İzmir 2 No’lu Şube, bu kez Urla’da ihtiyaç sahibi çocuklara yardım elini uzattı. Şube Başkanı Ekrem Özdemir başkanlığındaki ekip, Urla’daki bir okulda ihtiyaç sahibi çocuklara; kaban, ayakkabı ve kıyafet yardımında bulundu.

        Kış gününde imkansızlıklar yüzünden kışlık kıyafet ve bot alamayan çocuklara destek olduklarını belirten Başkan Özdemir, "Sıcacık kalbimizle üşüyen minik eller için yardım çalışması gerçekleştirdik. Urla’da bir okulda üyelerimizin de desteğiyle ihtiyaç sahibi 100 çocuğa bot ve mont yardımında bulunduk. Onların gözlerindeki ışıltı ve sevinç, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bundan sonra da gücümüz yettiği yere kadar ihtiyaç sahibi çocuklara ve kişilere yardımda bulunmaya, topluma faydalı bir sendika olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler