Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - 

        Süper Lig'de geçen hafta evinde Gaziantep Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan 5 puanlı Göztepe yarın henüz puan alamayıp son sıraya demir atan Medipol Başakşehir deplasmanına çıkacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Özgür Yankaya'nın yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Konuk sarı-kırmızılılarda sağ dizinden sakatlanan yeni transfer Nwobodo karşılaşmada forma giyemeyecek. 

        Teknik direktör İlhan Palut, ligin son şampiyonu Başakşehir'in sezona istediği gibi başlayamadığını ancak çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin çıkış aradığını dile getiren genç teknik adam, "Başakşehir kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Biz maça iyi hazırlandık. İstanbul'dan istediğimiz sonucu alabileceğimize yürekten inanıyorum" dedi.

        Göztepe'nin son transferi Guilherme'nin de kafilede yer alması bekleniyor. 

        GÖZTEPE

        Megyeri Murat, Atınç, Alpaslan, Berkan, Soner, Kubilay, Mossoro, Tripic, Halil, IdeyeDHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-10-02 11:04:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler