Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) TFF 1'inci Lig'de evinde zirve adaylarından Yılport Samsunspor'la 90+4'üncü dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Menemenspor galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşasa da rakibi Akhisarspor'un Adanaspor'a yenilmesiyle teselli buldu.

        Kümede kalma mücadelesi veren sarı-lacivertliler, bitime 4 maç kala Akhisarspor'la arasındaki puan farkını 6'ya çıkarıp rahatladı. İkili averajda da rakibine üstünlük kuran Menemenspor'da teknik direktör Ümit Karan alınan 1 puanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Kümede kalma yolunda ciddi bir avantaja sahip olduklarını ifade eden Karan, "Kalan 4 maçımızda gerekeni yapacağız. Artık sona yaklaşıyoruz. Rahatlasak da disiplini elden bırakmayacağız" dedi.

        Menemenspor kalan 4 müsabakada İstanbulspor (D), Eskişehirspor, Ankara Keçiörengücü (D) ve Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-04-15 11:04:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler