Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler John Wick 3: Parabellum'dan filminden yeni görsel paylaşıldı

        Eski dostların artık düşman olduğu mesajını veren görselde, Bowery’nin Kralı olarak izlediğimiz Laurence Fishburne'ü Continental Oteli’nin sahibi Winston rolündeki Ian McShane ile yan yana görüyoruz.

        Serinin ikinci filminde John Wick temel kuralı çiğneyerek Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Öldürüğü kişi ise Yüksek Masa üyesidir. Otelin yöneticisi Winston John'a kaçması için bir saatlik süre tanır ve ardından John'un üyeliğini iptal eder. Bu yüzden John artık firaridir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

        Başrolünde bir kez daha başarılı oyuncu Keanu Reeves'in olacağı filmin kadrosunda Winston rolünd Ian McShane, Halle Berry, Common, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Hiroyuki Sanada, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ve The Matrix Reloded ile Man of Tai Chi filmlerindeki rol arkadaşı Tiger Hu Chen gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise bir kez daha serinin yönetmeni Chad Stahelski oturuyor.

        Merakla beklenen devam halkası John Wick 3: Parabellum 17 Mayıs 2019 tarihinde ülkemizde izleyicisiyle buluşacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ