Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kaan Yıldırım'dan 'Hadise' sorusuna yanıt yok! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler'de bulunan bir klinikten çıkarken objektiflere yansıdı.

        2

        Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlardan birinin ünlü şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcı tarafından bu haberler yalanlansa da Ebru Gündeş, sessizliğini korumaya devam ediyor.

        'HADİSE' SORULARINA YANIT YOK

        Kaan Yıldırım da gazetecilerin yaşanan olaylar ile ilgili soruları karşısında suskunluğunu korudu. Ünlü oyuncu, muhabirlerin, "İlişkiniz devam ediyor mu? Nasıl gidiyor?" sorularının ardından hızla aracına binerek, gözlerden kayboldu.

        3

        'AYRILIK' İDDİASI

        Geçtiğimiz yılın sürpriz birlikteliği olan Hadise ile Kaan Yıldırım hakkında bir iddia ortaya atılmıştı. İlişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan çiftin, yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

        4

        KURAL BOZDU!

        Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen çift, çıkan haberlerin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlamıştı. Daha önce 12 milyondan fazla takipçisi bulunan hesabından kimseyi takip etmeyen ünlü şarkıcı, adeta "Hadise kural bozdu!" dedirtmişti.

        35 yaşındaki Hadise, ayrıca bu hamlesiyle "ayrılık" iddialarını da yalanlamış olmuştu.

        5

        AŞKINI KOLUNA MI KAZITTI?

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Hadise'nin paylaşımı kafaları karıştırmıştı. Şarkıcının, sol bileğine kendisinin ve Kaan Yıldırım'ın adlarının baş harflerini dövme yaptırdığı ileri sürülmüştü. İki harfin arasındaki kalp işareti de dikkat çekmişti.

        Ünlü çiftin bazı takipçileri, dövmede "H ♡ K" yazdığını görse de, bir kısmı da dövmeyi okumakta zorluk çektiğini dile getirmişti.

        6

        DÖVMESİ ÇOK!

        Hadise, sol kolunun içine play tuşu ve ‘Music’ dövmesi yaptırmıştı. Şarkıcının dirseğinde, anlamını açıklamadığı, Roma rakamlarıyla yazılmış 27 Aralık 2008 dövmesi var.

        Latince olarak ensesinde ‘Kendi kanatlarıyla uçan kız’, sırtında ‘Bana yön verilmez, ben veririm’, belinde ise Tibet dilinde ‘Zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan’ yazıyor.

        7

        'SEVGİLİLER GÜNÜ' PAYLAŞIMI

        Hadise ve Kaan Yıldırım, Sevgililer Günü'nde şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu. Çift, filtre ile ergenlik yıllarına dönmüştü.

        Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına "7’den 77’ye Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun" notunu düşmüştü.

        8

        'EVLİLİK' AÇIKLAMASI

        Hadise, barışma sonrasındaki evlilik haberiyle ilgili ise, "Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız" ifadelerini kullanmıştı.

        Şarkıcı, "Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?" şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık vermişti.

        9

        'İLİŞKİYİ NOKTALADIM'

        Şarkıcı Hadise, oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını şu sözlerle duyurmuştu:

        Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.

        10

        'ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUZ'

        Ayrılığa dayanamayan Hadise, reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı.

        Hadise, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

        11

        AŞK 'BENEK' SAYESİNDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Sürpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıkmıştı. Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgelemişti.

        12

        KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

        Öte yandan Hadise, koronavirüse yakalandıktan sonra karantinayı kendi evinde geçirmişti. Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol açtığını söyleyen sanatçı, "Benim için zor bir süreçti. Hastanelik olmadım. Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce şükrettim" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ