Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği (KARDOFF) Kulübü'nün katkıları ile yapılan ve 2 gün süren Türkiye OffRoad Trial 2. ayak yarışları sona erdi.

        KARDOFF Kulübü'nün katkılarıyla 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye OffRoad Trial 2. ayak yarışları bugün yapılan yarışlarla son buldu. İki gün süren ve 5 takım 10 özel arazi araçlarından oluşan etkinlikte pilotlar, organizasyondaki doğal engellerden oluşan parkuru tamamlamak için kıyasıya mücadele verdi. Araçlardan ikisinin aynı anda start aldığı yarışta bazı takımlar yaşanan arızalar nedeniyle parkuru tamamlayamadı. Özel yapım araçların kayalık ve dik yamaçlardaki zorlu mücadelesi nefesleri keserken, zorlu parkurlarda yaptıkları ani çıkışlar yarışı izleyenleri heyecanlandırdı.

        İki gün süren yarışlar sonrasında Teleferik Offroad Team takımı birinci, Osmanlı AVC takımı ikinci, Diriliş Beta Grup takımı ise üçüncü oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler